LA FRASE

Totes les persones grans han començat essent nens, però n'hi ha poques que s'en recordin.

El Petit Príncep

dijous, 23 de maig de 2013

Un dissabte especial


De vegades, els equips tendim a protegir les nostres escoles, reduint així les idees a l'equip docent, limitant la participació i la comunicació que podem establir plegats. A part de totes les coses que hem fet en un matí de dissabte, el que extraiem és que un, més un, més un, més un... fem un tots; creixem els uns i els altres, i acompanyem els més menuts de l'escola en el seu creixement, que és el més important de tot.La jornada comença amb una gran dosi de motivació. Fàcilment ens organitzem per zones. Les idees van sorgint i ens posem a crear.
A l'hort, noves idees ens motiven a seguir compartint: noves maneres de lligar els tomàquets, xarxes per "domar" les esbojarrades maduixes,... fins i tot un nou projecte per observar uns animalons que s'ho mengen tot: una cargolera!
Dins la sala, una infermeria de contes ens deixa una biblioteca, de nou, carregada d'històries per somniar...

Més tard, la suma de les idees, la creativitat i la motivació (que de vegades els adults perdem...) es tradueixen en unes titelles fantàstiques. I ara úniques i exclusives del Pit Roig! Tenim unes titelles, com bé diu en Jordi López, amb una miqueta de cadascú.
A l'exterior, els improvisats fusters es posen mans a l'obra. Mesurar, tallar, llimar i unir totes les peces per fer sonar el nostre xilòfon exterior.
I els menuts...? Gaudint de la bona companyia i del bon temps. Com sempre actius, creant moments entranyables, i gaudint d'aquest dia en família. 
Per recuperar forces... què millor que compartir un bon dinar, establir nous lligams, enfortir els que ja hi eren...
Moltes gràcies famílies per aquest dissabte, pel que vam compartir i pels nous projectes que ens heu motivat a iniciar i que esperem seguir compartint amb vosaltres.El primer dia d'escola després de la jornada, la MILLOR recompensa a l'esforç... Les cares, els jocs, els silencis, les converses de tots els nens i nenes de l'escola que amb les seves accions us donen les gràcies!!
                     

1 comentari:

  1. Com a mestra, un gust compartir un dissabte amb tot el conjunt educatiu dels nostres infants. contemplarem la idea de per l'any que ve, fer-ne dues de trobades!! moltes gràcies a totes i tots!!!

    ResponElimina