LA FRASE

Totes les persones grans han començat essent nens, però n'hi ha poques que s'en recordin.

El Petit Príncep

dimarts, 9 d’abril de 2013

LAND ART

Aquests darrers mesos ens ha acompanyat la Paula (mestra en pràctiques) i ha dut a terme un projecte que hem pogut gaudir tots plegats sobre Land Art.
Però què és el LAND ART?  El principi fonamental de Land Art és alterar, amb un sentit artístic, el paisatge, per produir el màxim d’efectes i sensacions a l’observador. 
Amb els nens i nenes del grup de grans hem seguit tot un procés que ens ha apropat a l'observació i descoberta de l'entorn, amb una mirada més centrada i acurada en les petites coses, amb  un sentit estètic, on cada infant ha estat el protagonista de la seva creació i del procés que aquesta ha seguit.

La Paula ens ensenya un munt d'estris amagats en una bata. Amb això anem al bosc i comença la nostra recerca.
És un espai que els infants coneixen, però que de sobte se'ls convida a mirar amb una mirada més precisa, descobrint pitjades, elements destruïts pel pas del temps, rastres de vida. 

I tornem a l'escola, i tothom comparteix els tresors que ha trobat amb els companys.
 
També ens mostra un vídeo molt interessant davant el qual ens sorprèn l'atenció i interès dels infants.

Aquests dies hem viscut la neu, el vent, la pluja... i tots ells els hem pogut observar en les creacions dels menuts, que han anat patint grans canvis, que ells mateixos han volgut anar modificant. Però una de les participacions més importants ha estat la de les famílies. Des del moment d'ajudar als infants a acabar la creació, fins a com heu viscut tot el procés.

A grans, petits, amics, famílies, companyes, i  en especial, a tu PAULA,
gràcies per el recull de sensacions que ens heu transmès 
a l'exposició. L'art és sentiment, i la natura sensacions
i la barreja... les creacions dels nostres nens i nenes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada