LA FRASE

Totes les persones grans han començat essent nens, però n'hi ha poques que s'en recordin.

El Petit Príncep

diumenge, 18 de desembre de 2011

LA MARATÓ. DIU MOLT DE LA NOSTRA ESCOLA!

Paradetes amb manualitats dels petits, amb pastissos i berenar casolà, amb una tómbola, amb un sorteig per 4 paneres (sí, sí, 4 paneres fruit de tot el que han anat portant les famílies!),... Tot això ha fet que puguem donar 813,31€ per la Marató de Tv3.
Un any més l'escola ha demostrat que tot és possible, que tot i la situació de crisi que viu el nostre país, sempre hi ha feina per fer i ajudar a aquells que més ho necessiten, mostrant als nostres petits que, si volem, junts podem i que un altre món és possible: un món on preocupar-se per l'altre no és una pèrdua de temps, on val més el fer-ho junts que gaudir d'un premi sol, on la solidaritat no és una utopia.

"Ens hem d'unir, no per estar junts, sinó per fer alguna cosa junts" Juan Donoso Cortés

A les famílies, per tot l'esforç logístic i les donacions (tant en pastissos com econòmicament); a l'equip educatiu, pel munt d'hores, la creativitat i la il·lusió. I als més petits, per donar-nos un motiu per lluitar i per  fer-nos veure que l'esforç no és en va. A tots vosaltres, MOLTES, MOLTES GRÀCIES!

Podeu seguir fent donacions. http://www.tv3.cat/marato/donatius

3 comentaris:

 1. MOLTES GRÀCIES!!!A TOTES I TOTS!!SEGUIM INTENTANT FER UN MÓN MILLOR!!!ÉS UN PETIT GRA DE SORRA!!

  ResponElimina
 2. Perdoneu, però m'ha emocionat tant el cas de'n Leo que us passo l'enllaç del seu bloc, per si algú li vol fer una ullada. És una història d'optimisme i de lluita que a mi em commou i m'emociona. En Leo només es porta un mes amb l'Íria!
  http://leobuscamedula.blogspot.com/2011/12/el-dia-de-la-marato-y-la-camiseta.html?spref=fb

  ResponElimina
 3. Torno a copiar l'enllaç, a veure si ara tinc sort!
  http://leobuscamedula.blogspot.com/

  ResponElimina