LA FRASE

Totes les persones grans han començat essent nens, però n'hi ha poques que s'en recordin.

El Petit Príncep

dimecres, 28 de setembre de 2011

ESPAI DE PSICO

La comissió de psicomotricitat

Aquesta comissió va sorgir de la necessitat de tenir un espai fora de les aules per poder practicar el lliure moviment i no haver de moure constantment amunt i avall els mòduls de psicomotricitat dins l’aula, perdent així temps i espai.

Tenint en compte els espais de l’escola, vàrem veure més convenient utilitzar l’espai de dalt, que és més ampli, per poder fer un petit búlder on poder enfilar-se, i adequar-ho per practicar la psicomotricitat més còmodament.


Mentre les mestres preparàvem el projecte de psicomotricitat tenint en compte les necessitats dels infants de l’escola, vàrem convocar una reunió amb els pares que es van volen apuntar a la comissió i els vàrem comentar les mancances que vèiem i teníem a l’escola. Ben aviat es van oferir per fer el búlder ells mateixos, tenint les nocions bàsiques per construir-ho amb totes les mesures de seguretat necessàries. I no només van construir el búlder sinó que van fer un afegit a les espatlleres en forma de rampa perquè els infants més petits poguessis gaudir d’aquell espai i poguessin enfilar-s’hi amb més facilitat.

El resultat va ser un espai amb matalassos, rampes, búlder movible que podem canviar segons la dificultat que vulguem proposar, bancs d’equilibri,... tenint tot el material a l’abast.

No ens va donar temps de més i és per això que la comissió segueix oberta  per qui vulgui col·laborar!

3 comentaris:

 1. molt bona feina, segur que els nens i nenes ho gaudiran força!!

  ResponElimina
 2. L'Aina no pot tornar, ara que hi ha boulder?
  Molt xulo! Endavant!

  ResponElimina
 3. Hi tant que poden tornar el "ex-alumnes", les festes populars estan obertes a tothom i sempre ens agrada que ens vingueu a visitar qualsevol dia!!! ens agrada veure com us feu grans!!

  ResponElimina