LA FRASE

Totes les persones grans han començat essent nens, però n'hi ha poques que s'en recordin.

El Petit Príncep

dimarts, 21 de juny de 2011

Iniciem el projecte de psico

El dia 31 del mes passat la comissió de psicomotricitat vàrem fer una trobada per exposar i concretar el projectes que vàrem iniciar fa un temps, per tal de millorar i poder aconseguir un espai adequat  amb noves propostes pels nostres nens.
Es tracta de disposar d’un espai físic a l’escola on realitzar les sessions de psicomotricitat pels grups de nens més grans. Com vàrem explicar a la reunió general del 10 de maig, uns pares van aportar a l’escola unes preses per poder escalar i la idea ens va agradar...
Així que entre altres idees i gràcies a la col·laboració de l’AMPA, que va comprar diferents materials de psicomotricitat i ha invertit aquests diners pensant en els nens de l’escola. Hem de dir-vos que les mestres estem molt agraïdes per la vostra col·laboració per fer una realitat aquest projecte. GRÀCIES!!!
Un grup de pares que es van apuntar a la comissió de pati i psicomotricitat ens van aportar les seves idees i coneixements i poder començar a fer possible aquest projecte que ara us fem cinc cèntims perquè esteu informats.
Volem disposar de la sala polivalent del pis de dalt utilitzant una part com a menjador i l’altre com a sala de psicomotricitat de manera  que:
-          S’ha tret una taula abatible per donar més espai a la paret .
-          S’ha de preguntar si es pot canviar l’extintor de lloc, per tal de donar més amplada a la paret per col·locar l’espatllera.
-          S’ha de delimitar l’espai amb bancs i mobles (bancs suecs, rampes...)
-          Volem fixar a la paret una fusta per un rocòdrom.
-          S’ha de guarnir la fusta amb la col·laboració dels nens i nenes de l’escola o fer el dibuix d’una muntanya com si l’estiguessin escalant.
-          Fer una rampa abatible que es pugui afegir a l’espatllera i que els més petits podran fer-ne més ús.
-          Penjar una corda des del sostre , amb una fusta rodona a l’extrem mirant que no es puguin fer mal.
-          Penjar anelles des del sostre per penjar-se
-          Fer materials pels nadons amb coses reciclades com capses, oferint diferents nivells.
Material que necessitem:
-          Corda
-          2 taulers de fusta de 2mX2.4M
-          Fustes per fer rampes
-          Pintures plàstiques
-          Capses de cartró
-          Claus i tacos químics.
Cal fer una inversió per poder comprar el material.
Disponibilitat:
Un pare de l’escola ,que és fuster, s’ofereix a fer el taulell i la rampa. La brigada ha d’instal·lar les fustes a la paret, la corda al sostre i l’espatllera. Una vegada tot col·locat, les famílies i l’equip docent, ens encarregarem de pintar i de guarnir la sala. Un especialista en escalada, ens assessorarà de com fer un bulder amb seguretat i les distàncies adequades entre presa i presa  per a que els infants arribin bé.
Algunes idees:
Una mare ens va aportar algunes idees per fer al pati com posar uns troncs a terra en fileres o una estructura per poder penjar-se de les mans. Totes les aportacions que es facin , seran ben rebudes i, juntament amb la comissió de pati, podem fer una escola entre tots ideal pels nostres nens i nenes. Mans a l’obra!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada