LA FRASE

Totes les persones grans han començat essent nens, però n'hi ha poques que s'en recordin.

El Petit Príncep

dilluns, 23 de maig de 2011

primera trobada



A la primera trobada de la comissió de l'HORT, vam parlar de crear un espai on els infants puguin interactuar i tenir cura de la natura. Vam decidir fer un hort més accessible i entenedor per als infants, fent uns carrils delimitats amb pedres o fustes per on puguin passar per regar, plantar o recollir les hortalisses i verdures. També es va comentar de fer una zona d'observació de la natura amb pots transparents, lupes, balançes,...



Despres de parlar ens vàrem posar a fer feina. La zona de les maduixes que està molt poblada la vàrem arreglar pensant en que agafi forma de rectangle i delimitar-les perquè hi poguem passar pels quatre costats a recollir-les. Hem pensat que les podríem delimitar amb pedres. Amb terra bona i abonada vàrem plantar les tomaqueres en dos quadrats per poder-les lligar. I les meloneres les vam canvair de lloc perquè les tiges puguin reptar bé pel terra.

Estem molt agraïdes a aquelles mares i pares que van venir a donar les seves idees per tot el tema de l'hort. Ja us anirem informant i si algú s'anima ja sap!!

1 comentari:

  1. Jeje, les meloneres... Ha quedat súperwapu l'hort, felicitats a tothom! Ara a aprofitar-ho!

    Eli Oliva

    ResponElimina