LA FRASE

Totes les persones grans han començat essent nens, però n'hi ha poques que s'en recordin.

El Petit Príncep

dilluns, 16 de maig de 2011

LES COMISSIONS


El passat dimarts dia 10 de maig, ens vàrem reunir Mestres i famílies, per exposar les inquietuds del centre sobre la millora  dels espais comuns de l’escola.
Som conscients que a l’escola bressol TOT educa, i per aquest motiu, com a equip, ens hem distribuït en petits grups, per a observar i documentar les necessitats dels infants en cadascuna de les zones de l’escola, amb l’objectiu de poder-ho transmetre a les famílies. Per altra banda, creiem que aquest projecte ens pot ajudar a crear lligams amb vosaltres, i per això, estimem importantíssima la vostra col·laboració. Els projectes que hem pensat treballar en comissions són el de biblioteca, el de pati, el de psicomotricitat , el de l’hort i el de comunicació. A la reunió vam fer una introducció a cadascun dels espais, i mica a mica us les anirem penjant en el bloc, així com el seu seguiment.

Per a tenir una primera presa de contacte, vam proposar fer la primera trobada amb dues comissions: la de l’hort i la de la biblioteca, el dia 17 de maig a les 17:30  i el 31 de maig a la mateixa hora per les comissions de pati i psicomotricitat.

Per participar, cal que us apunteu a la graella que trobareu als panells informatius, facilitant-nos el vostre e-mail per agilitzar la comunicació. Tal i com vam dir a la reunió, sabem que no sempre és fàcil participar de forma presencial, però que molts teniu interès i ganes de formar part dels projectes, per això us anirem informant i ens podeu fer arribar les vostres idees  per e-mail, o directament al bloc de l’escola.
Us agraïm el vostre interès i us animem a participar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada